Budai Hotel szállásfoglalás – legfontosabb információk

Bejelentkezés (check-in): az érkezési napon 14:00 órától.
Kijelentkezés (check-out): a távozási napon 11:00 óráig.
Díjmentes korai érkezésre és késői távozásra van lehetőség előzetes egyeztetés után és a foglaltságtól függően.
Kérjük, előre értesítse a hotelt, ha 22:00 óra után érkezik.

Recepció nyitva tartása: A recepció folyamatosan, 24 órában non-stop nyitva tart.

Étkezés: Svédasztalos büféreggeli rendelhető a szállás mellé, melyet 7:00-10:00 óra között fogyaszthatnak el. Szállóvendégeink ebédet, vacsorát a közeli étteremből rendelhetnek a hotelbe, melyet a hotel reggelizőjében elfogyaszthatnak.

Dohányzás: A teljes hotel nemdohányzó. Dohányozni csak a kijelölt helyeken lehet: a hotel előtt, a teraszon vagy az erkélyen (zárt ajtó mellett).

Háziállatokat, kisállatokat a hotel nem fogad. Kivétel ez alól a látássérült személyt kísérő segítő (vakvezető) kutya. Segítő kutyát ingyenesen fogadunk.

A parkolás a hotel előtti nyitott, nem őrzött parkolóban ingyenes a szabad helyek erejéig (férőhely 35 autó vagy 1 busz számára). Nem őrzött, zárt garázs is rendelkezésre áll térítés ellenében, max. 4 autó számára (a szabad helyek erejéig).

Internet: Ingyenes Wifi használható a hotel teljes területén. A nyilvános számítógép internet eléréssel ingyenesen használható.

Akadálymentesség: Szállodánk 4 emeletes. Az 1-3. emeletre lifttel vagy lépcsővel lehet feljutni. A 4. emeleti (tetőtéri) szobákba a 3. emeletről csak lépcsővel lehet feljutni. A hotel közös helyiségei akadálymentesítettek. Akadálymentesített mosdók nincsenek kialakítva. A szobák nem akadálymentesítettek. A lift bejáratának szélessége 69 cm. A főbejáratnál rámpa segíti a közlekedést.

Szobák legfontosabb felszereltsége: minden szoba saját fürdőszobás, ingyenes Wifi, síkképernyős TV magyar és külföldi csatornákkal, teljesen zajtalan hűtőszekrény, ágynemű, törölközők, íróasztal, székek, ruhásszekrény, kérésre hajszárító, vasaló és vasalódeszka, vízforraló (a készlet erejéig).

Minden szobába tudunk babaágyat (gyerekágy) biztosítani a készlet erejéig, illetve bizonyos szobákba pótágyat is, külön díj ellenében. Előzetes egyeztetés és előre foglalás szükséges.

Ingyenesen használható a csocsó, biliárd, asztalitenisz, amennyiben ezekben a helyiségekben éppen nincs rendezvény.

Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy ritkán bizonyos közös helyiségek zárt körű rendezvény miatt nem használhatók. Nagy zajjal járó rendezvény (pl. esküvő) estéjén más szállóvendégeket nem fogadunk, tehát a rendezvények nem zavarják meg szállóvendégeinket a pihenésben.

A Budai Hotel 1992-ben épült, legutóbb 2015 elején lett felújítva.

A városközpont 5,9 km távolságra található, autóval 14 perc, tömegközlekedéssel 30 perc. A legközelebbi buszmegálló (53-as busz Hó utcai megállója) 400 m-re található, a második legközelebbi busz- és villamosmegálló (Márton Áron tér) pedig 850 m-re.

Olvasson tovább a felszereltségről és szolgáltatásokról, vagy azonnal szobát is foglalhat: