Szállás árak

Szobánként és éjszakánként értendők. Az árak nem tartalmazzák az ellátás árát. Az árak bruttó árak, már tartalmaznak minden adót. Az árak euróban értendők. Forintos árainkat a fizetés napján érvényes MNB (Magyar Nemzeti Bank) szerinti középárfolyamon számítjuk ki. Ha a lenti táblázat nem jelenne meg helyesen, akkor az alatta lévő dátumválasztó is használható az árak ellenőrzéséhez.

2019.01.07. utáni dátumokra még nem lehet foglalni.

Pótágy díja (csak a 11-es, 22-es, 32-es, 35-ös, 41-es, 42-es szobákban fér el pótágy): 5 € / nap. Pótágy igényét kérjük előre jelezze!
Babaágy kérhető a készlet erejéig, kérjük előre jelezze ezen igényét! Babaágy minden szobában elfér. A babaágy díja 5 € / nap.

Kedvezmény

Gyermekkedvezmény: 0 – 5,99 éves kor között a szállás gyermekek számára ingyenes, amennyiben ugyanazt az ágyat használják, amit a felnőttek (két felnőtt között franciaágyban). Egyéb esetben vagy 6 éves kortól a teljes árat kell fizetni.

Étkezés

Kezdje jól a napját a bőséges svédasztalos büféreggelivel a panorámás teraszon, melyet 7:00-10:00 óra között fogyaszthatnak el.

Büféreggeli: 6 € / nap / fő
Büféreggeli gyermek ár 0 – 1,99 éves kor között: ingyenes.
Büféreggeli gyermek ár 2 – 5,99 éves kor között: 3 € / nap / gyermek.

A bőséges svédasztalos büféreggeli tartalma:
Hideg ételek: fehér kenyér, félbarna kenyér, rozskenyér, péksütemények, extrudált kenyér, pirítós, felvágottak, sajt, paprika, paradicsom, uborka, vaj, lekvárok, méz, mogyorókrém, müzli, joghurt, gyümölcs.
Meleg ételek: főtt tojás, bundás kenyér, virsli (ketchuppal, mustárral). Kérés esetén: tojásrántotta, ham and eggs, tükörtojás.
Italok: eszpresszó kávé, tea, tej, kakaó, 100%-os narancslé.

Hotelünk ebédet, vacsorát nem készít, de a közeli étteremből lehet rendelni hozzánk ebédet vagy vacsorát.

Fizetési feltételek

A szállásdíj teljes összege legkésőbb a bejelentkezéskor, a szobák elfoglalása előtt fizetendő. Ha egyszerre több mint 3 szobát foglalnak le, akkor 20% foglalót kérünk, mely nem visszatéríthető, az időpont nem módosítható. A fennmaradó összeg legkésőbb érkezéskor fizetendő.

A fizetés napján érvényes MNB középárfolyamon számítjuk át az euró összeget forintra.

Fizetési lehetőségek:

  • Készpénz (forint vagy euró)
  • Bankkártya (csak forintban). Elfogadott bankkártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro.
  • Banki átutalás (forint vagy euró). Az összegnek meg kell érkeznie a szobák elfoglalása előtt.
  • OTP, MKB és K&H SZÉP Kártya (csak forintban), mindhárom zsebből (szálláshely, vendéglátás, szabadidő)

Lemondási feltételek

A foglalás ingyenes, kötbér nélküli teljes lemondására legkésőbb az érkezés napját megelőző nap 14:00 óráig van lehetőség. Ha ezután történik teljes lemondás, akkor az első éjszaka díja fizetendő kötbérként. No-show esetén az első éjszaka díja fizetendő kötbérként.

A foglalás ingyenes, kötbér nélküli módosítására legkésőbb az érkezés napját megelőző nap 14:00 óráig van lehetőség. Ha ezután történik olyan irányú módosítás, amely során az eredeti foglaláshoz képest csökken a fizetendő összeg, akkor is az eredeti foglalás összegét kell fizetni.

Kattintson az alábbi gombra a szobafoglaláshoz: