Budapesti programajánló 2018

Giraffe Hop On Hop Off Városnézés

Giraffe Hop On Hop Off Városnézés

Fedezze fel Budapestet a Giraffe Hop On Hop Off városnéző busz- és hajójárataival! Az egyik legjobb ár-érték arányú budapesti városnéző szolgáltatás. A jegy érvényes a többnyelvű 2 busz és 1 hajó vonalon az első felszállás napján, az azt követő nap ingyenes. Fel- és leszállási lehetőség a 27 busz- és 3 hajó megálló bármelyikében. A jegyek megvásárolhatók a hotel recepcióján. Bővebb információk a városnéző túra honlapján.

RiverRide – az úszó városnéző busz

  • RiverRide
  • RiverRide

Budapesti városnézés különleges, kétéltű vízibusszal! A többnyelvű idegenvezetéssel egybekötött városnéző túra földön és vízen kiváló lehetőség Budapest gyors és kényelmes megismerésére. További információk a RiverRide honlapján.

Free Walking Tours Budapest – ingyenes városnéző séták

Free Walking Tours Budapest

Ingyenes (becsületkasszás) budapesti városnéző séták. Az angol nyelvű idegenvezetéshez bárki csatlakozhat, a részletesebb, magyar nyelvű séták regisztrációhoz kötöttek. További információ a honlapjukon.

Segway városnéző túrák

  • Segway
  • Segway
    Segway

Kizárólag az eredeti Segway termékekkel, 2004 óta. Vigyázat, másolják! A Segway különlegessége, hogy függőleges helyzetben tud maradni, amikor előredőlünk rajta, bár csak két kereke van. Kényelmes és szórakoztató városnézés ezen a különleges közlekedési eszközön. Bővebb információ a Segway túrák hivatalos honlapján.

Exit Games – szabadulós játékok

Magyar találmány. A külföldiek szerint az egyik legjobb szabadidős program Budapesten!

A szabadulós játékok lényege, hogy egy általában 2-6 fős csapatot bezárnak egy szobába, ahonnan 1 órájuk van kijutni. A szobában különböző tárgyak, fejtörők, logikai feladványok segítségével kell kódokat, kulcsokat, elrejtett dolgokat megtalálni, és végül kijutni a szobából. Néhány tárgy csak figyelemelterelés miatt van a szobában, de a megoldáshoz nem szükségesek. A játék közben a szervezők kamerával figyelik a csapatot, és ha kell, hangszórón keresztül segítséget nyújtanak a továbblépéshez.

Szabadulós játékok adatbázisa, kuponokkal

Romkocsmák

Budapest híres hangulatos romkocsmáiról, melyek nagy népszerűségnek örvendenek mind a magyar, mind a külföldi vendégek körében. Néhány romkocsma: Instant, Szimpla kert, Trapéz, Fogasház, Corvin tető, Élesztő, Fogas ház, Morrison’s Opera, Morrison’s 2, Dürer Kert, Könyvtár Klub, Treffort Kert, Lokál, Kuplung, Púder, Füge Udvar, UdvarROM, Anker’t, Kék Ló Fashion Pub, 4-es 6-os Wesselényi.

Romkocsmákat bemutató oldal, térképes keresővel
Romkocsma kalauz kuponfüzet

Sörbicikli – Beerbike

Bulizzon Budapest utcáin a barátokkal egyedi módon: próbálja ki a sörbiciklit! Egy hordó sör, egy különleges bicikli és egy felejthetetlen élmény. A sörbicikli egy nagy, tekerhető bicikli, mellyel Budapest utcáin lehet közlekedni. A program dióhéjban: tekerés, sörivás, beszélgetés, zenehallgatás, jókedv! A józan sofőrt a cég biztosítja. További részletek a Sörbicikli weboldalán.

Faust Borpince és Pálinkakóstoló

Közel 80 féle bor és 30 féle pálinka kóstolására van lehetőség. Folyamatosan változó kóstolósoraikkal betekintést nyerhet a magyarországi borvidékek világába, történetébe. További információk a Faust Borpince és Pálinkakóstoló honlapján.

Változatos kulturális, gasztronómiai programok és híres budapesti fürdők

A Hungária Koncert Kft. oldalán számos érdekes program leírása található: Gellért fürdő, Széchenyi fürdő, Orgona koncert a Szent István Bazilikában, néptánc előadás, hajós vacsora a Dunán élőzenével, budapesti városnézés repülővel stb. Ezekre a programokra hotelünk recepcióján is válthat jegyet. Ha már előre szeretne jegyet venni ezekre a programokra, kérem keressen minket emailben vagy telefonon! Recepciós kollégánk segít megtervezni ittlétét.

Az interneten is vásárolhat jegyeket a fenti programokra, az alábbi link segítségével: Változatos budapesti programok – jegyvásárlás.

Ha szobát szeretne foglalni a Budai Hotelben, kattintson az alábbi gombra:

Foglalás