LAN-party

LAN-party terembérlés Budapesten, akár egész éjszakára is

Bérelhető termet kerestek LAN-partyhoz Budapesten? A Budai Hotel (1121 Budapest, Rácz Aladár út 45.) ideális helyszínt kínál egy jó LAN-partyhoz.

A Ciklámen termünket tudjuk bérbeadni akár 24 órára is! A Ciklámen teremben LAN-partyhoz maximum 20 fő fér el, a teremben van megfelelő számú szék és asztal. Biztosítunk hosszabbítókat, világítást, fűtést, szemeteseket, mosdót, ingyenes parkolást a hotel előtt. Ingyenes Wifi használható a teremben, de a Wifi sajnos nem alkalmas arra, hogy mindenki egyszerre használja online játékra, tehát helyi hálózatba kötve tudtok játszani. A számítógépeket, kábeleket és a játékokat nektek kell hoznotok.

Képek a Ciklámen teremről és a hotelről:

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
previous arrownext arrow
Slider

A hotel csendes, nyugodt környezetben fekszik, ideális helyszín LAN-partyhoz. A hotelhez tartozó teraszról kiváló panorámában lehet gyönyörködni. Kávé, ásványvíz, üdítő, sör és egyéb italok rendelhetők a bárban. Pizzát vagy egyéb ételt lehet rendelni a terembe külső szolgáltatótól, melyet el lehet fogyasztani bent a teremben.

Terembérlés árak

Terembérlés 24 órára (nappal és egész éjszaka): 24990 Ft / nap.

Ingyenes parkolás a hotel előtt.

Fizetési feltételek

Az időpont lefoglalásához 20% foglalót kérünk, mely nem visszatéríthető. A fennmaradó összeget kérjük, legkésőbb a LAN-party előtt rendezzétek.

Ajánlatkérés, foglalás

A Budai Hotel jelenleg nem foglalható, nem fogad vendégeket!