Konferencia


Budapesti konferenciaterem, konferencia helyszín 100 főig, szállás kérhető 50 főig, ingyen parkolás közvetlenül a konferencia hotel előtt

Szeretné megtalálni a legmegfelelőbb budapesti konferenciatermet, céges rendezvényhelyszínt a lehető legkevesebb utánajárással?

A Budai Hotelben (Budapest XII. kerület, Rácz Aladár út 45.) 1996 óta már több mint 270 céges rendezvényt tartottak. Kettő konferenciaterem közül választhat. Közvetlenül a hotel előtt mindenkinek jut ingyenes parkolóhely (35 személyautó vagy 1 busz fér el), a nyitott teraszon gyönyörű panoráma mellett tölthetik el a kávészüneteket, és a hotel teljes területén ingyen használható a Wifi. A résztvevőknek szállást is tudunk biztosítani kedvező áron!

A Budai Hotel zöldövezetben, Budapest XII. kerület egyik legszebb részén fekszik. A hotel csendes, nyugodt környezetben fekszik, ideális konferenciákhoz, céges rendezvényekhez.

Néhány referenciánk: Microsec Zrt. (értekezlet), O.K. Partner Zrt. (tréning, szállással együtt), Life Marketing Kft. (árubemutató), Oázis Missziós Alapítvány (előadás), Tarnaváry Consulting Kft. (oktatás), Együttható Közösségépítő Egyesület (tréning, szállással együtt), FLAGA GÁZ Kft. (megbeszélés), Ezoportal Spirit Kft. (tanfolyam).

Képek

Hotel kívülről
Hotel kívülről
Hotel kívülről
Recepció
Hotel bár
Panorámás terasz
Panoráma
Panoráma
Nárcisz terem
Nárcisz terem
Ciklámen terem
previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
Hotel kívülről
ArrowArrow
Slider

Bérelhető termek adatai, technikai felszereltség

A termeket az alábbi módokon tudjuk berendezni:
Széksorosan: a résztvevők előtt nincsen asztal.
Írótáblás székek: 50 db írótáblás székünk van.
Iskolapadosan: a részvevők előtt nagy asztal van.
Állófogadás: a székeket körbeállítjuk a falak mellé, asztalokat kivisszük.

Nárcisz terem
Férőhely széksorosan: 50 fő
Férőhely iskolapadosan: nem kérhető, de van 50 db írótáblás székünk, melyek kiválthatják az asztalokat
Férőhely állófogadás esetén: nem kérhető.
Alapterület: 50 m2
Padló burkolata: csempe
Belmagasság: 2,5 m
Természetes fény: korlátozottan van
Sötétíthető? igen

Ciklámen terem
Férőhely széksorosan: 100 fő
Férőhely iskolapadosan (mindenki előtt asztal): 60 fő
Férőhely állófogadás esetén: 70 fő
Alapterület: 100 m2
Padló burkolata: csempe
Belmagasság: 2,8 m
Természetes fény: korlátozottan van
Sötétíthető? igen

Termeink technikai felszerelése (ingyenesen biztosítjuk): Vetítővászon, flip-chart tábla tollal, karfa nélküli székek, írótáblás székek, asztalok, Wifi (vezeték nélküli internet), hosszabbítók, fűtés, világítás, szemetesek. A vendégek ingyen használhatják a mosdót, az önkiszolgáló ruhatárat, a liftet, a teraszt és a közvetlenül a hotel előtt lévő nyitott parkolót.

Igény esetén (a bérleti díjon felül, külön díjazás ellenében): projektor, hangosítás, hostess, fénymásolás, szkennelés, nyomtatás, ital- és ételkínálat, szállás a résztvevőknek.

Konferenciaterem bérlés árak

A megadott árak bruttó árak (a terembérlet nálunk áfa mentes tevékenység).

Terembérlés konferencia, tréning, oktatás, képzés, előadás, árubemutató, sajtótájékoztató, értekezlet, tárgyalás céljára:
1-10 fő között: 1999 Ft / megkezdett óra, 5990 Ft / nap.
11-20 fő között: 1999 Ft / megkezdett óra, 7990 Ft / nap.
21-30 fő között: 1999 Ft / megkezdett óra, 9990 Ft / nap.
31-50 fő között: 2999 Ft / megkezdett óra, 14 990 Ft / nap.
50 fő felett: 3999 Ft / megkezdett óra, 19 990 Ft / nap.

Projektor bérlése vászonnal együtt: 1490 Ft / megkezdett óra, 6990 Ft / nap.

Hangosítás bérlése mikrofonnal együtt: 6990 Ft / nap.

Catering árak

A kávészünet időtartama maximum 1 óra lehet. A kávészünet helyiségéből étel és ital nem vihető ki, az étel és ital csak a kávészünet időtartama alatt és a kávészünet helyiségében fogyasztható el.

Alap kávészünet
Korlátlan fogyasztás a kávészünet időtartama alatt:
szénsavas és szénsavmentes ásványvíz, egyféle üdítő, tea többféle ízben, frissen készült kávé. Ára: 990 Ft / fő / alkalom.

Bővített kávészünet
Korlátlan fogyasztás a kávészünet időtartama alatt:
szénsavas és szénsavmentes ásványvíz, egyféle üdítő, tea többféle ízben, frissen készült kávé, kétféle sós teasütemény, kétféle édes teasütemény. Ára: 1990 Ft / fő / alkalom.

Szendvics: 250 Ft/db

Ebéd, vacsora: kérje ajánlatunkat!

Szállás

Összesen 13 szobánk van max. 41 vendég részére (ezen felül 9 pótágy is elhelyezhető): 1 db egyfős, 4 db kétfős, 2 db háromfős, 5 db négyfős, 1 db hatfős. A három- és négyfős szobákban két külön hálótér van.

Szobák legfontosabb felszereltsége: ingyenes Wifi, síkképernyős TV magyar és külföldi csatornákkal, teljesen zajtalan hűtőszekrény, minden szoba saját fürdőszobás, ágynemű, törölközők, íróasztal, székek, ruhásszekrény, kérésre hajszárító, vasaló és vasalódeszka, vízforraló.

Bővebb információkért lásd a szobákról szóló aloldalunkat.

Fizetési lehetőségek

  • Készpénz
  • Bankkártya. Elfogadott bankkártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro.
  • Banki átutalás
  • OTP, MKB és K&H SZÉP Kártya. Nem mindent lehet SZÉP Kártyával kifizetni, csak a SZÉP Kártya rendeletben felsorolt szolgáltatásokat (terembérlet ára nem fizethető SZÉP Kártyával).

Fizetési feltételek

A rendezvény időpontjának lefoglalásához 20% foglalót kérünk, mely nem visszatéríthető, a foglaló befizetése után az időpont nem módosítható. A fennmaradó összeget legkésőbb a rendezvény kezdetekor kérjük rendezni.

Megközelítés, elérhetőség

Cím: 1121 Budapest, Rácz Aladár út 45. A belváros autóval 15 percre, tömegközlekedéssel 30 percre fekszik. Bővebben lásd megközelítés, elérhetőség aloldalunkat.

Ajánlatkérés

Jöjjön el és tekintse meg a termeket kötelezettség nélkül, mielőtt kibérelné őket! Várjuk hívását a lent megadott telefonszámon, vagy küldjön nekünk email üzenetet az alábbi kapcsolati űrlap segítéségével, és 1 napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot:

+36 30 444 56 85
info@budaihotel.hu

Rendezvény (magyar)