Tippek a randizáshoz

Barber

A randizás általában egy különleges alkalom a legtöbb ember számára. Mindenki a legjobbat akarja mutatni magából, nem csupán külsőleg hanem belsőleg is. A belsőnk az adott, talán kicsit jobban odafigyelhetünk a viselkedésünkre. Semmiképp ne készülj fel előre eltervezett poénokka, viccekkel, mert abból rosszul is kijöhetsz. Legyél inkább spontán, mint egy átlag hétköznapon.

A külsőn viszont már annál többet alakíthatsz, hogy tényleg a maximumot tudd mutatni magadból. Először is érdemes előre eltervezni, hogy milyen ruhát veszel fel. Legyen stílusos, és a Te stílusodat tükrözze, ne most a randira találj ki magadnak egy új megjelenést!
Legyen a ruházatodban, és a lábbelidben harmónia! Na úgy válogasd össze a ruhadarabjaidat, hogy melyek a legmárkásabbak, hanem úgy, hogy összeilljenek. És a cipőd is ide tartozik, ugyanis a nők ezt is megnézik egy férfin!

Legyél ápolt! Ez vonatkozik mind az illatodra, a körmeidre, és a hajadra is. A legjobb, ha egy barber segítségét kéred az ideális hajviselet kialakításához, sőt, Ő még az arcszőrzeted formázásában is profi segítséget tud nyújtani. Szóval irány a barber, mielőtt randira mennél!
Utána tisztálkodás, illat, jöhet a kiválasztott ruha, és indulhatsz is!

Megosztás