Pörgessük fel a céges ügymenetet!

Cégkivonat

Egy pár fős cégnél dolgozom, mint az ügyvezető asszisztense. Ez azzal is jár, hogy sok olyan hivatali dolgot is el kell intéznem, amire a főnöknek nincs már ideje.
Nyilván ez a munkám, így gyakran kapok ilyen jellegű céges feladatot, mert tudják, hogy igyekszem mindenre jó, és gyors megoldást találni, arról nem is beszélve, hogy igyekszem mindezt költségtakarékosan megoldani.

Akik még 15 éve intéztek hivatali ügyeket, nem is gondolnák, hogy mennyi minden elintézhető manapság már online, sorban állás, és személyes megjelenés nélkül. Én alapvetően az ilyen internetes ügyintézésnek a híve vagyok, így nyilván nem megyek én sem közjegyzőhöz, ha egy hiteles cégkivonatra lenne szükség.
Ezt is online el lehet intézni erre specializálódott weboldalakon, és bankkártyával vagy utalással is fizethetek, ahogy kényelmesebb. Nem kell viszont időpontot foglalni, utazni, sorban állni, stb.
Ezzel magamnak, és a cégnek is időt takarítok meg, hogy a többi feladat is jobban haladhasson, amivel egyúttal pénzt is spórolok a cégnek.

Megosztás