Építkezés a legjobb garanciákkal!

Hőszigetelés

Egy családi ház építése minden család életében egy nagy előrelépés, egy fontos életesemény. Mindenki sokat gyűjt rá, spórol, esetleg hitelt vesz fel, és készül a nagy pillanatra, és reménykedik abban, hogy hosszú évtizedeken át sok örömét leli majd az új házában.
Ehhez viszont az is szükséges, hogy megfelelő, maximálisan megnyugtató garanciális feltételek mellett épüljön a ház. Ez vonatkozik mind a kivitelezésre, a szakipari munkákra, mint pedig a beépített anyagokra.
Általában a gyártók különböző feltételekhez kötik a garanciát, tehát nem fog élni a garancia, ha nem megfelelően, szakszerűen kerülnek felhasználásra az adott építési anyagok, ahogy azt a gyártó előírja.
Ebből talán az egyik legfontosabb példa, a hőszigetelő rendszer.
Nem véletlenül ez a neve, hogy rendszer, hiszen a legtöbb gyártó teljes, komplett rendszerként árulja a teljes hőszigetelés elkészítéséhez szükséges egységeket. Ha valaki külön veszi meg az EPS-t, a hálót, a dübeleket, ragasztót, akkor az nem lesz rendszer, és nem is fog rá élni a rendszergarancia.
Épp ezért javasolt a teljes hőszigetelő rendszert egyben megvásárolni, nem pedig komponensenként, hogy hosszú éveken át élvezhessük a garancia nyújtotta biztonságot, és előnyöket.

Megosztás