Terembérlés születésnapra Budapesten 80 főig, szállás is kérhető 47 főig

Bérelhető termet keres Budapesten születésnapra, gyermekzsúrra? A Budai Hotelben (XII. kerület, Rácz Aladár út 45.) két terem közül választhat:

Muskátli terem: 80 főig, közvetlen panorámás teraszkapcsolattal.
Ciklámen terem: 80 főig, a teremben vízcsap (mosogató), bárpult található.

A hotel előtti ingyenes, nyitott parkolóhelyen mindenkinek jut elég hely. A résztvevőknek szállást is tudunk biztosítani kedvező áron (max. 47 fő részére).

A Muskátli terem közvetlen panorámás teraszkapcsolattal rendelkezik. A teremben 80 fő fér el ültetve vagy állófogadással, a teraszon 35 férőhely van. Dohányozni a hotel előtt, vagy a teraszon lehetséges.

A Ciklámen teremben szintén 80 fő fér el. A teremben bárpult található, és egy vízcsap, kézi mosogatóval. Dohányozni a teremből nyíló belső, kis udvarban lehet, vagy a hotel előtt.

Saját étel, ital, sütemény szabadon behozható. Tőlünk is kérhető születésnapi menü. Hűtőszekrényt, éttermi eszközöket (evőeszközök, tányérok, poharak) külön díj ellenében tudunk biztosítani, elmosogatással együtt.

Szállóvendégeink nyugalma érdekében hangos zenét csak 22:00 óráig tudunk engedélyezni.

Terembérlés árak

Elsősorban a Ciklámen termünket tudjuk bérbeadni. Ha az nem szabad, akkor tudjuk biztosítani a Muskátli termet előzetes egyeztetés alapján.

A megadott árak bruttó árak, tartalmaznak minden adót. Ha fogyasztás, vagy szállásfoglalás is történik a terembérlet mellett, akkor egyedi ajánlatot adunk, kérjen ajánlatot a lenti űrlappal!

50 000 Ft kaució letét szükséges közvetlenül a rendezvény kezdete előtt, melyet teljes egészében csak akkor tudunk visszaadni a rendezvény végén, ha nem történt károkozás.

1-10 fő között: 9990 Ft / nap.
11-20 fő között: 11 990 Ft / nap.
21-30 fő között: 14 990 Ft / nap.
31-50 fő között: 19 990 Ft / nap.
50 fő felett: 24 990 Ft / nap.

Éttermi eszközök (evőeszközök, tányérok, poharak) bérlése elmosogatással együtt:
20 főig: 9 990 Ft.
30 főig: 14 990 Ft.
50 főig: 19 990 Ft.
80 főig: 29 990 Ft.

Fehér abroszok bérlése: 500 Ft/abrosz.

Fizetési lehetőségek

  • Készpénz
  • Bankkártya. Elfogadott bankkártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro.
  • Banki átutalás
  • OTP, MKB és K&H SZÉP Kártya. Figyelem! A vonatkozó kormányrendelet szerint fogadjuk el a SZÉP Kártyát, nem minden szolgáltatást lehet SZÉP Kártyával fizetni, csak amit a vonatkozó kormányrendelet megenged! (terembérlet ára nem fizethető SZÉP Kártyával)

Fizetési feltételek

A születésnap, gyermekzsúr időpontjának lefoglalásához 20% foglalót kérünk, mely nem visszatéríthető. A fennmaradó összeget kérjük, legkésőbb a rendezvény előtt rendezzék.

Ajánlatkérés

Jöjjön el, és tekintse meg személyesen a helyszínt. Meghívjuk egy kávéra, teára. Kérjen ajánlatot a lenti űrlappal, vagy a megadott elérhetőségek egyikén:

+36 30 444 56 85
info@budaihotel.hu

Rendezvény (magyar)